Restovaná bravčová pečeň
Delikátna bravčová pečeň hotová za 5 minút.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Pečeň opláchneme a nakrájame na tenšie plátky.
- 2
 Na bravčovej masti opražíme krátko nakrájanú cibuľu, pridáme plátky pečene, posypeme paprikou a korením, za 2 minúty otočíme a zas krátko opečieme. Restuje sa to takto rýchlo. Keby sme pečeň podliali vodou, stvrdne a potom ju môžeme dusiť aj hodinu.
- 3
 Osolíme až po vybratí.
Tiež bravčová pečeň:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 






                                                        
                                                    
 


Presne tak, aj nam velmi chutila hovädzia. Lenze v poslednych rokoch som ani bravcovu ani hovadziu v obchodoch nevidela. Len kuraciu, je chutna, ale hovadzej sa nevyrovna.