Foto: elekra
Kelový prívarok jedávame s fašírkou, ale dnes som mala bravčovú krkovičku na cesnaku, tak som k nej spravila dusené zemiaky s kelom. Dúfam, že Zobraziť celý popisKelový prívarok jedávame s fašírkou, ale dnes som mala bravčovú krkovičku na cesnaku, tak som k nej spravila dusené zemiaky s kelom. Dúfam, že budú chutiť aj Vám tak, ako chutili nám doma.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájam mladú cibuľku na kolieska a nastrúham cesnak.
-
2
Na zohriatom oleji nachystanú cibuľku a cesnak opražím do sklovita.
-
3
Pridám na drobné kocky nakrájané očistené a umyté zemiaky,
-
4
ochutím soľou, premiešam a podlejem kvapkou vody.
-
5
Nechám chvíľu (5 minút) povariť a pridám na pásiky nakrájaný kel.
-
6
Premiešam, ochutím mletým čiernym korením, drvenou rascou a pridám štipku kryštálového cukru. Za občasného premiešania a dolievania vody nechám uvariť domäka.
-
7
Mali sme s dusenou krkovičkou na cesnaku.
Diskusia k receptu