Táto ma očarila, preto ju sem pridávam do počtu..
5
porcií
porcií
2 minút
príprava
príprava
7 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 ks |
|
1/2 ks |
|
3 strúčiky |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
2 PL |
|
2 ks |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Zohrejeme si olivový olej s maslom, skaramelizujeme cibuľku, pridáme dva rozotreté strúčiky cesnaku, droždie a necháme rozpustiť.
- 2
Vajíčka rozšľaháme so smotanou a prilejeme k drožďovej voňavej zmesi, osooíme, okoreníme, pridáme čerstvé bylinky a miešame na slabom plameni do krémova.
- 3
Na koniec pridáme zvyšný rozotretý strúčik cesnaku a do teplej nátierky zamiešame Manu.
- 4
Podávame na čerstvom pečive ozdobené bylinkami a hoci toto už žiadnu prílohu nepotrebuje, ja som mala v chladničke nakladaný Cammembert a ten ja proste môžem..
- 2
1 kg alebo morčacie maso
alebo
0,75 kg hovadzie maso
0,25 kg + bravčové maso
nakladacia sol