Drožďovka jemná
Autor receptu: luckaprima
Táto ma očarila, preto ju sem pridávam do počtu..
5 porcií |
2 minút príprava |
7 minút tepelná úprava |
Postup
- Zohrejeme si olivový olej s maslom, skaramelizujeme cibuľku, pridáme dva rozotreté strúčiky cesnaku, droždie a necháme rozpustiť.
- Vajíčka rozšľaháme so smotanou a prilejeme k drožďovej voňavej zmesi, osooíme, okoreníme, pridáme čerstvé bylinky a miešame na slabom plameni do krémova.
- Na koniec pridáme zvyšný rozotretý strúčik cesnaku a do teplej nátierky zamiešame Manu.
- Podávame na čerstvom pečive ozdobené bylinkami a hoci toto už žiadnu prílohu nepotrebuje, ja som mala v chladničke nakladaný Cammembert a ten ja proste môžem..