Drožďovka jemná

Autor receptu: luckaprima

Táto ma očarila, preto ju sem pridávam do počtu..

5
porcií
2 minút
príprava
7 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Zohrejeme si olivový olej s maslom, skaramelizujeme cibuľku, pridáme dva rozotreté strúčiky cesnaku, droždie a necháme rozpustiť.
  2. Vajíčka rozšľaháme so smotanou a prilejeme k drožďovej voňavej zmesi, osooíme, okoreníme, pridáme čerstvé bylinky a miešame na slabom plameni do krémova.
  3. Na koniec pridáme zvyšný rozotretý strúčik cesnaku a do teplej nátierky zamiešame Manu.
  4. Podávame na čerstvom pečive ozdobené bylinkami a hoci toto už žiadnu prílohu nepotrebuje, ja som mala v chladničke nakladaný Cammembert a ten ja proste môžem..