Diviačia roláda
Diviačie závitky s kapustovou plnkou
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
20 minút príprava |
90 minút tepelná úprava |
Postup- Mäso nakrájame na plátky,
vyklepeme, osolíme, okoreníme,
potrieme cesnakom, položíme naň
plátky slaniny, kyslú kapustu, zvinieme
a môžeme previazať nitkou.
- Do pekáča dáme vrstvu kyslej
kapusty a cibule, položíme na
ňu závitky, pridáme bobkový list,
nové korenie, cesnak a posypeme
rascou.
- Pekáč dáme ho do rúry a rýchle
zapekáme pri 200 °C 10 minút.
Potom mäso podlejeme vývarom,
prikryjeme a dusíme do zmäknutia.
Na tanier dáme kyslú kapustu, na
ňu položíme závitok a podávame
s varenými zemiakmi.
|