Foto: jokin
Tento recept som si upravil pre seba, aby som mohol aj ja maškrtiť. Smola je v tom, že mi sucháre vyjedajú všetci, kto vie Zobraziť celý popisTento recept som si upravil pre seba, aby som mohol aj ja maškrtiť. Smola je v tom, že mi sucháre vyjedajú všetci, kto vie prečo.
na 170 °C
Postup
-
1
bielky vyšľaháme zo sorbitom. Pridáme um. sladidlá ktoré sme rozdrvili a rozpustili v troške vody.
-
2
Do snehu som opatrne zašľahal aj 50 g múky
-
3
Zvyšnú múku aj s mandľami a orieškami som opatrne zamiešal varecou
-
4
Hmotu som vylial do dvoch srnčích chrbátov, ktoré som predtým vymastil maslom a vysypal hrubou múkou.
-
5
Po upečení som ich hneď vyklopil a zabalil do alobalu a odložil na balkón do druhého dňa.
-
6
Na druhý deň som ich na krájači pokrájal na 1,5 mm plátky.
-
7
vyšlo ich celkom pekné množstvo tak verím, že sa ujde aj mne.
-
8
No a už len usušiť v trúbe a je hotovo. Sušil som na plechu vystlanom papierom cca 10-15 minút a plynovú trúbu som mal stiahnutú na minimum.
varecha.pravda.sk/recepty/mandlove-suchare-fotopostup/155...
Martamm. Tie sladidla tam mam lebo som diabetik, tak nemozem sladit cukrom. Mozem Ta vsak ubezpecit, ze sladidla mnou pouzite su ozaj dobre inak ak by sa niekomu zdalo ze je to menej sladke tak je lepsie pridat viac rozpustenych tabliet. Ja pouzivam Sachar kupujem ho v tesku, ma nulove hodnoty. Pouzivam ho aj na zavaranie, decka uz ani nechcu inu cviklu iba z tymto sladidlom. Maj sa pekne a nech Ti nič neprihori..