Daniel so syrom a s paprikami
Ladislav Gányovics
šéfkuchár penziónu Castel Mierovo, 8. februára 2015
šéfkuchár penziónu Castel Mierovo, 8. februára 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Mäso patrí k tunajším kulinárskym vášňam. A predsa je vždy dosť dôvodov na osvetu. Napríklad aj v tom, aby sme jednotlivé časti mäsa vedeli pripraviť tým najvhodnejším spôsobom.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Stehno z daniela nakrájame a naklepeme na tenké pláty, okoreníme a osolíme.
- 2
Plnka: Zmiešame smotanu s pretlačeným cesnakom, syr nakrájame na plátky, papriky na 2 cm slíže.
- 3
Na polovicu plátu mäsa položíme syr, potrieme cesnakovou smotanou, na to položíme po jednom kúsku papriky každej farby, nakoniec plát slaniny a prikryjeme druhou polovicou plátu, aby plnka zostala vnútri kapsy.
- 4
Takto pripravené mäso obalíme v trojobale a vysmažíme v oleji. Zo zvyšnej zeleniny pripravíme šalát.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu