Daniel so syrom a s paprikami
Autor receptu: redakcia
Mäso patrí
k tunajším
kulinárskym vášňam.
A predsa je vždy
dosť dôvodov na
osvetu. Napríklad
aj v tom, aby sme
jednotlivé časti mäsa
vedeli pripraviť
tým najvhodnejším
spôsobom.
4 porcie |
15 minút príprava |
25 minút tepelná úprava |
Postup
- Stehno z daniela nakrájame a naklepeme na tenké pláty, okoreníme a osolíme.
- Plnka: Zmiešame smotanu s pretlačeným cesnakom, syr nakrájame na plátky, papriky na 2 cm slíže.
- Na polovicu plátu mäsa položíme syr, potrieme cesnakovou smotanou, na to položíme po jednom kúsku papriky každej farby, nakoniec plát slaniny a prikryjeme druhou polovicou plátu, aby plnka zostala vnútri kapsy.
- Takto pripravené mäso obalíme v trojobale a vysmažíme v oleji. Zo zvyšnej zeleniny pripravíme šalát.