Daniel so syrom a s paprikami

Autor receptu: redakcia

Mäso patrí k tunajším kulinárskym vášňam. A predsa je vždy dosť dôvodov na osvetu. Napríklad aj v tom, aby sme jednotlivé časti mäsa vedeli pripraviť tým najvhodnejším spôsobom.

4
porcie
15 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Stehno z daniela nakrájame a naklepeme na tenké pláty, okoreníme a osolíme.
  2. Plnka: Zmiešame smotanu s pretlačeným cesnakom, syr nakrájame na plátky, papriky na 2 cm slíže.
  3. Na polovicu plátu mäsa položíme syr, potrieme cesnakovou smotanou, na to položíme po jednom kúsku papriky každej farby, nakoniec plát slaniny a prikryjeme druhou polovicou plátu, aby plnka zostala vnútri kapsy.
  4. Takto pripravené mäso obalíme v trojobale a vysmažíme v oleji. Zo zvyšnej zeleniny pripravíme šalát.