Cviklový krém s kozím syrom
Milan Kovalčík
spolumajiteľ a šéfkuchár reštaurácie Fabrika v Poprade, 15. januára 2019
spolumajiteľ a šéfkuchár reštaurácie Fabrika v Poprade, 15. januára 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
50 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cviklu očistíme a nakrájame na malé kocky. Jablko očistíme, nastrúhame nahrubo a spolu s cviklou vo vývare uvaríme domäkka.
- 2
Pridáme maslo a rozmixujeme na hladký krém. Dochutíme soľou, korením, cukrom a citrónovou šťavou. Podávame s kúskami kozieho syra.
Tiež cviklová polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu