Cviklový krém s kozím syrom

Milan Kovalčík
spolumajiteľ a šéfkuchár reštaurácie Fabrika v Poprade, 15. januára 2019 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Cviklový krém s kozím syromFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
50 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Cviklu očistíme a nakrájame na malé kocky. Jablko očistíme, nastrúhame nahrubo a spolu s cviklou vo vývare uvaríme domäkka.

  2. 2

    Pridáme maslo a rozmixujeme na hladký krém. Dochutíme soľou, korením, cukrom a citrónovou šťavou. Podávame s kúskami kozieho syra.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist