Krémová cviklová polievka
Krémová cviklová polievka

Cviklový krém s kozím syrom

Milan Kovalčík
spolumajiteľ a šéfkuchár reštaurácie Fabrika v Poprade, 15. januára 2019
Cviklový krém s kozím syrom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
50 minút
príprava

Suroviny

750 g
1 ks (kyslasté)
750 ml
20 g
120 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cviklu očistíme a nakrájame na malé kocky. Jablko očistíme, nastrúhame nahrubo a spolu s cviklou vo vývare uvaríme domäkka.

  2. 2

    Pridáme maslo a rozmixujeme na hladký krém. Dochutíme soľou, korením, cukrom a citrónovou šťavou. Podávame s kúskami kozieho syra.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: