Foto: patincatsomekitchen
Každý má svoju zaužívanú verziu leča, toto je tá moja. Je to ideálne ľahké letné jedlo, výhodou je, že je plne z lokálnych surovín. Zobraziť celý popisKaždý má svoju zaužívanú verziu leča, toto je tá moja. Je to ideálne ľahké letné jedlo, výhodou je, že je plne z lokálnych surovín. Na zasýtenie pridávam bielu alebo červenú fazuľu. Cuketa lečo príjemne zjemní a pridá lahodnú chuť.
Postup
-
1
Na panvici rozohrejte olivový olej. Nakrájajte cibuľu a opražte ju na panvici.
- 2
Pridajte nakrájanú papriku a poduste. Keď paprika zmäkne, pridajte nakrájanú cuketu, osoľte, okoreňte a poduste.
- 3
Pridajte nakrájané paradajky, chvíľu poduste, pridajte bielu fazuľu a všetko spolu prehrejte a premiešajte. Podávajte čerstvé.
Tiež lečo:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
dakujem :)
viem si predstavit ake bolo dobre :) dakujem za foto