Cisársky slaný koláč
Foto: frommykitchendotcom
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Pripravíme si plech 30x20 cm, ktorý vymastíme olejom a vysypeme múkou. Šunku , kyslé uhorky a papriku nakrájame na menšie kocky.
- 2
Bielky oddelíme a vyšľaháme na tuhý sneh. Pridáme žĺtky, jogurt, olej a nadrobenú fetu a vymiešame mixérom.
- 3
Múku spojíme s kukuričnou múkou, soľou a práškom do pečiva a pridáme do vaječnej zmesi. Opäť vymiešame, aby v ceste neboli hrudky.
- 4
Nakoniec pridáme nakrájanú šunku, uhorky a papriku, lyžicou zľahka premiešame a vylejeme do pripraveného plechu. Pečieme asi 30 minút na 180 °C do zlatista.
- 5
Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom
Tiež slaný koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu