Foto: rigocka
Tento recept mám od švagrinej,ktorá je kuchárka.
Postup
-
1
Krkovičku nakrájame na plátky a naklepeme.Osolíme,potrieme cesnakom,horčicou,okoreníme a dáme do uzatvárateľnej nádoby a zalejeme mliekom.Mäso necháme odpočívať aspoň 4-5 hodín v chladničke.
- 2
Cibuľu nakrájame na malé kocky a opečieme na masti do sklovita a pridáme nakrájané šampiňóny,pridáme čierne korenie,vegetu,rascu,soľ a podlejeme troškou vody,aby sa šampiňóny udusili,keď sa voda odparí opečieme ich. Mäso si opečieme na masti,ako klasickú cigánsku pečienku,upečieme aj hranolky a môžeme servírovať. Dobrú chuť!!!:)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu