Čiernohorský rezeň na šaláte z kapusty

Vladimír Lokšík
šéfkuchár hotela Diplomat v Rajeckých Tepliciach, 23. októbra 2011
Čiernohorský rezeň na šaláte z kapusty
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
120 g
300 g, očistené
50 g
100 g
80 g
 na vyprážanie
2 ks
Šalát z červenej kapusty:
1 hlávka, menšia
100 g
50 g
50 g
50 g
3 ks
400 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Očistené mäso nakrájame na štyri hrubšie pláty, naklepeme a zvnútra napichneme kapsu. Dovnútra vtlačíme syr. Zemiaky nastrúhame, rozbijeme vajce osolíme a okoreníme, vsypeme múku a vypracujeme cesto. Rezne obalíme v hladkej múke, cestíčku a vysmažíme.

  2. 2

    Potom rezne uložíme na plech a vložíme do rúry dopiecť.

  3. 3

    Šalát z červenej kapusty: Kapustu nasekáme na rezance, sparíme a necháme vychladnúť. Nakrájaný zeler, mrkvu a hrášok oblanšírujeme a schladíme. Osušíme a spolu s nakrájanou šunkou zmiešame s majonézou.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Prima recept, zajtra idem robit s kuracich prs toto iste, len namiesto syra naplnim kapsu udeninou pre manzela, kozim syrom pre seba.
zaujímavé, čiernohorský rezeň poznám v cestíčku a navrch posypať strúhaným syrom