Určite aj vy máte radi, keď sa vám na šporáku netlačia hrnce a všetko urobíte v jednej nádobe.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
| 2 PL |
|
| 1 ks |
|
| 2 plátky |
|
| 1 ks |
|
| 1/2 hrnčeka |
|
| 4 PL |
|
| 1/2 čl |
|
| 1 čl |
|
| 1/2 čl |
|
| 1/2 čl |
|
| štipka |
|
| 1 PL |
|
| 1 PL |
|
| na obalenie mäsa |
|
| 250 g |
|
Postup
-
1
Na panvicu si dáme rozohriať olej. Mäsko si obalíme v hladkej múke zmiešanej s čiernym mletým korením a prudko ho opečieme z oboch strán na oleji. Mäso vyberieme von a do výpeku dáme opražiť nakrájanú cibuľku, pridáme kečup, horčicu, med, koreniny a soľ a vložíme naspäť mäsko, prikryjeme a dusíme cca 25 minút.
- 2
Zatiaľ si očistíme zemiaky a nakrájame ich na kocky. Odkryjeme panvicu a pridáme zemiaky, podlejeme trochou vody, premiešame a opäť prikryjeme na 15 minút, občas premiešame, aby sa zemiaky rovnomerne uvarili. Potom pridáme nakrájanú papriku a hrášok a dusíme už len 5 minút. Podávame s čerstvou zeleninkou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu