Chutný obed z jednej panvice

martina34 - fotkamartina34, 15. augusta 2010
Chutný obed z jednej panvice
Foto: martina34

Určite aj vy máte radi, keď sa vám na šporáku netlačia hrnce a všetko urobíte v jednej nádobe.

2
porcie
60 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 PL
1 ks
2 plátky
1 ks
1/2 hrnčeka
4 PL
1/2 čl
1 čl
1/2 čl
1/2 čl
štipka
1 PL
1 PL
na obalenie mäsa
250 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na panvicu si dáme rozohriať olej. Mäsko si obalíme v hladkej múke zmiešanej s čiernym mletým korením a prudko ho opečieme z oboch strán na oleji. Mäso vyberieme von a do výpeku dáme opražiť nakrájanú cibuľku, pridáme kečup, horčicu, med, koreniny a soľ a vložíme naspäť mäsko, prikryjeme a dusíme cca 25 minút.

  2. 2

    Zatiaľ si očistíme zemiaky a nakrájame ich na kocky. Odkryjeme panvicu a pridáme zemiaky, podlejeme trochou vody, premiešame a opäť prikryjeme na 15 minút, občas premiešame, aby sa zemiaky rovnomerne uvarili. Potom pridáme nakrájanú papriku a hrášok a dusíme už len 5 minút. Podávame s čerstvou zeleninkou.

Diskusia k receptu

6 komentárov k receptu
@Martina , čo by sa nevydarila, 1. som si hneď pomyslela, že je to tak účelovo a 2. zo super jedla stačí odfotiť polovicu, ostatné si máme domyslieť...

Pridaj komentár k receptu: