Foto: sev111
pri mojich hókusoch pókusoch vo varení som sa dopracovala ku tomuto skvelému chlebíku verím že ho tiež oceníte
Postup
-
1
surový zemiak rozmixujeme vo vlažnej vode
-
2
najprv dáme mokré suroviny potom suché po pípnutí pekárničky pridáme slnečnicu či tekvicu
-
3
500g múka akú máte radi ovsené vločky ľan....... proste kto má čo rád 270ml teplej vody 1/2 droždia, ja som dala 2,5čl jablčnej vlákniny 2 čl soli 1čl cukor hnedý či med 1pl ocot 2pl olivového oleja 1/2čl razca zemiak surový ten dávam od oka hrať semienok slnečnicových želám dobrú chuť pečiem na základnom programe stredná kôrka
-
4
použitá táto vláknina
-
5
no a takýto je nadýchaný dá sa použiť rôzna múka potom podľa toho je potrebné upraviť aj množstvo vody niektorá si pýta viac iná menej dá sa dať aj viac druhov múk bol krájaný za horúca tak nie je pekný rez ale ideme sa doma oň pobiť :-)
Jablčná vláknina podporuje trávenie a priechodnosť čriev, chráni pred rakovinou hrubého čreva.Vláknina odstraňuje pocit hladu, čím napomáha pri redukčnej diéte.Zlepší sa nám trávenie a celý tráviaci trakt
- Stratíme hmotnosť, znormalizuje sa tvar tela
- Okamžite obnovíte pravidelnosť stolice a prúdenie lymfatických čističov
- Ubudne vám z alergií
- Zníži sa vám obsah ťažkých kovov v krvi
- Budete pociťovať viac energie, bystrejšie myslenie
- Znižuje cholesterol a krvný tlak
- Rýchlejšie sa vyliečite z prechladnutia a chrípky
- Voľné radikály z tela odstránite jednoduchšie