Zemiakové chipsy
Zemiakové chipsy

Chipsy s jogurtovým dipom videorecept

tvvarecha - fotkaTV Varecha, 16. októbra 2019

Tento recept je ideálny k večernému relaxu pri sledovaní futbalu, hokeja alebo dobrého filmu. Stačí chvíľka, pár zemiakov, jogurt a slaná pochúťka je hotová. Zobraziť celý popisTento recept je ideálny k večernému relaxu pri sledovaní futbalu, hokeja alebo dobrého filmu. Stačí chvíľka, pár zemiakov, jogurt a slaná pochúťka je hotová.

Suroviny

1 kg
200 g
podľa chuti
podľa chuti
1 strúčik
podľa chuti
podľa chuti
 (na vysmážanie)




Postup

  1. 1

    Nasekáme pažítku a petržlenovú vňať. Do misky dáme biely jogurt a pridáme nasekané bylinky. Pretlačíme jeden strúčik cesnaku. Ochutíme soľou, čiernym korením a premiešame.

  2. 2

    Zemiaky nakrájame na tenké kolieska a prudko ich osmažíme v dostatočnom množstve rozpáleného oleja. Podávame s jogurtovým dipom.

Diskusia k receptu

angelikasch
A keď si naši dajú vlastný gól, prepnem na Ordináciu a zamastím si celý ovládač. :-)
angelikasch
@evanaaa (17.10.2019 18:53)

To je pre prípad, že by sa zápas natiahol – vypadnutý prúd, sporo odetý divák (diváčka) na hracej ploche, predĺženie. Napríklad taký basketbalový zápas sa môže predlžovať viackrát. Volejbal alebo tenis sa navyše hrajú na sety. Môžeš začať po raňajkách a skončiť pri večeri, v horšom prípade aj pri večeri na tretí deň:

 cs.wikipedia.org/wiki/Z%C3%A1pas_Isner%E2%80%93Mahut_ve_...


A to už sa kilo čipsov naozaj hodí.

Ak si myslíš, že na sledovanie filmu je to veľa, Logistics ťa vyvedie z omylu:  www.csfd.cz/film/678357-logistics/zajimavosti/?type...
1x berta