Tento recept pochádza z Americkej Virgínie a musím vám povedať... lepší som zatiaľ nejedol :) Tento recept vystačí cca na 15 chili dogov.
porcií
príprava
na 190 °C
Postup
-
1
Mäso posolíme, pokoreníme a posipeme rascou. Dáme piecť do trúby a podlievame pivom. Keď je mäso do chrumkava upečené nakrájame na slíže dlhé asi 1cm.
- 2
Na troche oleja opečieme na jemno nasekanú cibuľu a chili papričky. Keď je cibuľa do zlatova pridáme pretlačený cesnak a mletú papriku (sladkú aj štipľavú). Chili pridávame podla chuti.
- 3
Pridáme nasekané hovädzie mäso, podlejeme ho hovädzím vývarom a rajčinovým pretlakom. Pridáme ocot, med, rascu, korenie a podla chuti posolíme. Mäso dusíme kým nezmäkne. Keď máme mäso udusené pridáme fazuľu (bez nálevu). Chvilku povaríme a chili sauce máme hotový.
- 4
Párky dáme na grilovať, rožky rozrežeme ako keď robíte hot dog ale ich viac otvoríme a dáme na gril trošku upiecť. Keď máme ugrilované na párok v rožku nalejeme podľa chuti chili omáčku posypeme strúhaným syrom a DOBRÚ CHUŤ :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu