Cestoviny s pestom z mrkvovej vňate fotorecept
Foto: tejaja
Väčšina ľudí vňať mrkvy vyhadzuje. Tá pritom obsahuje mnoho vitamínov a minerálov a dá sa používať presne tak ako petržlenová vňať.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny dáme variť do osolenej vody. Potom scedíme a necháme odkvapkať.
- 2
Mrkvovú vňať nahrubo nakrájame, syr narežeme na menšie kocky a všetky suroviny dáme do mixéra.
- 3
Dobre rozmixujeme.
- 4
Cestoviny rozdelíme na taniere a pridáme pesto.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu