Cestoviny s paradajkami a baklažánmi

Autor receptu: podravka

Komerčný recept<br /> Ste hladní? Želáte si chutné a rýchlo pripravené jedlo? Neexistuje nič ľahšie! Trochu cestoviny, paradajok a baklažánu so správnym pomerom korenín a za 40 minút si môžete vychutnávať čarovné chute Stredomoria.

4
porcie
40 minút
príprava

Postup

  1. Cestoviny uvaríme v slanej vode.
  2. Na 2 lyžiciach horúceho oleja opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  3. V panvici na zvyšnom horúcom oleji krátko opražíme paradajky, pridáme cukor, pretlačený cesnak, jablkový ocot, ochucovadlo Pikant, opražené baklažány a trochu posolíme.
  4. Uvarené a scedené cestoviny zamiešame s nasekanou bazalkou. Môžeme ich posypať aj nastrúhaným parmezánom.