Cestoviny s paradajkami a baklažánmi
Autor receptu: podravka
Komerčný recept<br />
Ste hladní? Želáte si chutné a rýchlo pripravené jedlo? Neexistuje nič ľahšie! Trochu
cestoviny, paradajok a
baklažánu so správnym pomerom korenín a za 40 minút si môžete vychutnávať čarovné
chute Stredomoria.
Postup
- Cestoviny uvaríme v slanej vode.
- Na 2 lyžiciach horúceho oleja opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
- V panvici na zvyšnom horúcom oleji krátko opražíme paradajky, pridáme cukor, pretlačený cesnak, jablkový ocot, ochucovadlo Pikant, opražené baklažány a trochu posolíme.
- Uvarené a scedené cestoviny zamiešame s nasekanou bazalkou. Môžeme ich posypať aj nastrúhaným parmezánom.