Cestoviny s cuketovou omáčkou

redakcia - fotkaredakcia, 18. júla 2009

Suroviny

500 g
5 ks
2 strúčiky
2 PL
2 KL
500 ml




Postup

  1. 1

    Na masle opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme očistenú a na plátky pokrájanú cuketu a šampiňóny. Necháme ich chvíľu osmažiť.

  2. 2

    Posolíme, okoreníme, premiešame aj s mletou červenou paprikou a zalejeme vodou. Keď začne voda vrieť, vhodíme bujón a na plátky pokrájané zemiaky.

  3. 3

    Medzitým si uvaríme cestoviny, precedíme, oblejeme studenou vodou a dáme do misky.

  4. 4

    Občas omáčku premiešame a keď sa nám zdá, že je omáčka riedka, môžeme ju zahustiť postrúhaným zemiakom.

  5. 5

    Po dovarení spojíme cestoviny s omáčkou a ihneď podávame.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia