Postup
-
1
Na masle opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme očistenú a na plátky pokrájanú cuketu a šampiňóny. Necháme ich chvíľu osmažiť.
- 2
Posolíme, okoreníme, premiešame aj s mletou červenou paprikou a zalejeme vodou. Keď začne voda vrieť, vhodíme bujón a na plátky pokrájané zemiaky.
- 3
Medzitým si uvaríme cestoviny, precedíme, oblejeme studenou vodou a dáme do misky.
- 4
Občas omáčku premiešame a keď sa nám zdá, že je omáčka riedka, môžeme ju zahustiť postrúhaným zemiakom.
- 5
Po dovarení spojíme cestoviny s omáčkou a ihneď podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu