Tuniakový šalát
Tuniakový šalát

Cestovinovo-tuniakový šalát

kristinaba - bez fotkykristinaba, 4. novembra 2017

Rýchly a chutný cestovinový šalát vhodný na obed aj na večeru. :)

5-6
porcií
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
štipka
1 PL
320 g
2 ks
250 g
250 g
podľa chuti
5 lístkov

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Najprv si uvaríme cestoviny v osolenej vriacej vode, do ktorej sme pridali jednu polievkovú lyžicu olivového oleja, aby sa nám cestoviny nelepili.

  2. 2

    Keď máme cestoviny uvarené, pridáme tuniaka v olivovom oleji, nakrájanú červenú cibuľku (nie nadrobno, aby vynikla chuť cibuľky v šaláte), mozzarellu nakrájanú na kocky a konzervovanú kukuricu.

  3. 3

    Všetko spolu premiešame a potom pridáme majonézu podľa chuti. Opäť premiešame a dochutíme soľou a rozkrájanými lístkami čerstvej bazalky.

  4. 4

    Takto hotový cestovinový šalát môžeme podávať. Dobrú chuť. :)

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Len tak na okraj... Taliani do vody na pastu olej neleju, pokial varis kvalitnu pastu tak to nieje treba...
@Tiginko (4.11.2017 22:04)

i ja by som rada ocenila..ale takto som len štrbavé zuby v úsmeve vycerila..kde ništ není..ani baba nenájde..:-)