Cestovinovo-tuniakový šalát
Rýchly a chutný cestovinový šalát vhodný na obed aj na večeru. :)
5-6
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
500 g |
|
štipka |
|
1 PL |
|
320 g |
|
2 ks |
|
250 g |
|
250 g |
|
podľa chuti |
|
5 lístkov |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Najprv si uvaríme cestoviny v osolenej vriacej vode, do ktorej sme pridali jednu polievkovú lyžicu olivového oleja, aby sa nám cestoviny nelepili.
- 2
Keď máme cestoviny uvarené, pridáme tuniaka v olivovom oleji, nakrájanú červenú cibuľku (nie nadrobno, aby vynikla chuť cibuľky v šaláte), mozzarellu nakrájanú na kocky a konzervovanú kukuricu.
- 3
Všetko spolu premiešame a potom pridáme majonézu podľa chuti. Opäť premiešame a dochutíme soľou a rozkrájanými lístkami čerstvej bazalky.
- 4
Takto hotový cestovinový šalát môžeme podávať. Dobrú chuť. :)
Tiež tuniakový šalát:
Ďalšie recepty:
- 2
i ja by som rada ocenila..ale takto som len štrbavé zuby v úsmeve vycerila..kde ništ není..ani baba nenájde..:-)
:)
Pri tom množstve cestovín a toho všetkého, tej kukurici tam naozaj reálne až tak veľa nie je, aj keď sa to podľa napísaného množstva nezdá.