Tuniakový šalát

Cestovinovo-tuniakový šalát

Autor receptu: kristinaba

Rýchly a chutný cestovinový šalát vhodný na obed aj na večeru. :)

5-6
porcií
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Najprv si uvaríme cestoviny v osolenej vriacej vode, do ktorej sme pridali jednu polievkovú lyžicu olivového oleja, aby sa nám cestoviny nelepili.
  2. Keď máme cestoviny uvarené, pridáme tuniaka v olivovom oleji, nakrájanú červenú cibuľku (nie nadrobno, aby vynikla chuť cibuľky v šaláte), mozzarellu nakrájanú na kocky a konzervovanú kukuricu.
  3. Všetko spolu premiešame a potom pridáme majonézu podľa chuti. Opäť premiešame a dochutíme soľou a rozkrájanými lístkami čerstvej bazalky.
  4. Takto hotový cestovinový šalát môžeme podávať. Dobrú chuť. :)