Slané chuťovky

Cesnakové bruskety

Autor receptu: podravka

Teplé bruskety pečené v alobale ochutené vašim obľúbeným cesnakom podávajte s červeným vínom a uvidíte, ako potešíte vašu spoločnosť.

6
porcií
30 minút
príprava
20 minút
na 190 °C

Suroviny

Postup

  1. Zmiešame olivový olej, cesnak, petržlenovú vňať, čierne korenie, vegetu a dobre premiešame.
  2. Francúzsku bagetu nakrájame na tenké plátky a každý plátok potrieme pripravenou zmesou.
  3. Pripravenú bagetu zatočíme do alobalu, dáme piecť do predhriatej rúry na 190 °C a pečieme približne 20 minút.
  4. Podávanie: Podávame teplé s pohárom červeného vína.
  5. Rada: Olivový olej môžete nahradiť maslom.