Foto: nagov
Recept mám z časopisu dobré jedlo. K mojim obľubeným patrí preto lebo už nemusim k nemu dávať inú prílohu, je chutné, výživné aj farebné Zobraziť celý popisRecept mám z časopisu dobré jedlo. K mojim obľubeným patrí preto lebo už nemusim k nemu dávať inú prílohu, je chutné, výživné aj farebné pekné vyzerajúce
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
v hrnci na rozpálenom oleji osmažíme nadrobno pokrájanú cibuľu
- 2
pridáme umyté a na kocky nakrájené mäso, ktoré sprudka opečieme zo všetkých strán. Poprášime škrobom, zalejeme časťou vína a vývaru. Osolíme a okoreníme, posypeme rascou, pridáme bobkové listy a na miernom ohni dusíme 20 minút.
- 3
Pridáme fazuľové struky, pór nakrájaný na tenké kolieska a prelisovaný cesnak. Podlejeme znovu vínom a vývarom a dusíme, kým mäso nie je mäkké. Pre farebné spestrenie môže nakoniec primiešať precedenú a opláchnutú červenú fazuľu. Pred podávaním pridáme nasekanú petržlenovú vňať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu