Bravčovina na fazuľke

nagov - bez fotkynagov, 10. marca 2011
Bravčovina na fazuľke
Foto: nagov

Recept mám z časopisu dobré jedlo. K mojim obľubeným patrí preto lebo už nemusim k nemu dávať inú prílohu, je chutné, výživné aj farebné Zobraziť celý popisRecept mám z časopisu dobré jedlo. K mojim obľubeným patrí preto lebo už nemusim k nemu dávať inú prílohu, je chutné, výživné aj farebné pekné vyzerajúce

4
porcie
20 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
1 ks
pol PL
250 ml
250 ml
1 PL
2 ks
200 g
1 ks
2 ks, strúčik
2 PL
1 ks, konzervovaná




Postup

  1. 1

    v hrnci na rozpálenom oleji osmažíme nadrobno pokrájanú cibuľu

  2. 2

    pridáme umyté a na kocky nakrájené mäso, ktoré sprudka opečieme zo všetkých strán. Poprášime škrobom, zalejeme časťou vína a vývaru. Osolíme a okoreníme, posypeme rascou, pridáme bobkové listy a na miernom ohni dusíme 20 minút.

  3. 3

    Pridáme fazuľové struky, pór nakrájaný na tenké kolieska a prelisovaný cesnak. Podlejeme znovu vínom a vývarom a dusíme, kým mäso nie je mäkké. Pre farebné spestrenie môže nakoniec primiešať precedenú a opláchnutú červenú fazuľu. Pred podávaním pridáme nasekanú petržlenovú vňať.

Diskusia k receptu

dorisa
Naozaj, velmi pekne vyzerá, može byt aj chutné.
lucylee
Toto tak isto nie je delená strava, mäso je bielkovina a zemiakový škrob je cukor! Takže bez škrobu alebo bez mäsa. Oprav si tag alebo suroviny prosím.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia