Bravčové rezne
Bravčové rezne

Bravčové rezne s horčicou fotorecept

olinecka - fotkaolinecka, 3. novembra 2019
Bravčové rezne s horčicou (fotorecept)
Foto: Olinecka

Vynikajúce rezne na dnešný deň.

30-40 minút
príprava
3-4 minút
tepelná úprava

Suroviny

7-8 ks (bez kosti)
podľa potreby  (na potretie)
3 ks
4 PL (na obaľovanie)
 (na vysmážanie)
Cestíčko:
3 ks
200 ml
7 PL
2-3 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Príprava surovín.

    Bravčové rezne s horčicou (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Mäso umyjeme osušíme, pokrájame na plátky, zľahka, naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou z oboch strán. V miske rozšľahame vajíčka, pridáme mlieko, múku, strúhanku, premiešame. Na tanier dáme trocha hladkej múky obalíme z oboch strán rezne. V panvici rozpálime olej a rezne namáčame do pripraveného vajíčkového cestíčka.

    Bravčové rezne s horčicou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Vysmážame z oboch strán 3-4 minúty do zlatista. Rezne sú nafúknuté a mäkké.

    Bravčové rezne s horčicou (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Podávame so zemiakovým pyré alebo zemiakovým šalátom. Ja som dnes urobila zemiakový šalát s marinádou, bonus, medové rezy s piškótami. Dobrú chuť.

    Bravčové rezne s horčicou (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

13 komentárov k receptu
Ešte som neskúšala horčicou potrieť obidve strany mäska, len jednu, skúsim. Ešte by som poprosila recept aj na tie medové rezy s piškótami. Vyzerajú veľmi dobre a sú zrejme aj chutné. Ďakujem

Pridaj komentár k receptu: