Bravčové rezne s horčicou fotorecept
Foto: Olinecka
Vynikajúce rezne na dnešný deň.
30-40 minút
príprava
príprava
3-4 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
7-8 ks (bez kosti) |
|
podľa potreby (na potretie) |
|
|
|
|
|
4 PL (na obaľovanie) |
|
(na vysmážanie) |
|
Cestíčko: | |
3 ks |
|
200 ml |
|
7 PL |
|
2-3 PL |
|
Postup
-
1
Príprava surovín.
-
2
Mäso umyjeme osušíme, pokrájame na plátky, zľahka, naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou z oboch strán. V miske rozšľahame vajíčka, pridáme mlieko, múku, strúhanku, premiešame. Na tanier dáme trocha hladkej múky obalíme z oboch strán rezne. V panvici rozpálime olej a rezne namáčame do pripraveného vajíčkového cestíčka.
-
3
Vysmážame z oboch strán 3-4 minúty do zlatista. Rezne sú nafúknuté a mäkké.
-
4
Podávame so zemiakovým pyré alebo zemiakovým šalátom. Ja som dnes urobila zemiakový šalát s marinádou, bonus, medové rezy s piškótami. Dobrú chuť.
Už sú uložené pri mojich reptoch, hľadaj Fantastické medové rezy s piškótami. Pozdravujem.
Prezraď nám, v čom marinuješ rezne pred obaľovaním. Ďakujem a pozdravujem.
veď som hľadala a nenašla. Ty si veľmi aktívna v pridávaní skvelých receptov, je ich veľa. :-) Na ktorej strane?