Bravčové rezne

Bravčové rezne s horčicou (fotorecept)

Autor receptu: olinecka

Vynikajúce rezne na dnešný deň.

30-40 minút
príprava
3-4 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Príprava surovín.
  2. Mäso umyjeme osušíme, pokrájame na plátky, zľahka, naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou z oboch strán. V miske rozšľahame vajíčka, pridáme mlieko, múku, strúhanku, premiešame. Na tanier dáme trocha hladkej múky obalíme z oboch strán rezne. V panvici rozpálime olej a rezne namáčame do pripraveného vajíčkového cestíčka.
  3. Vysmážame z oboch strán 3-4 minúty do zlatista. Rezne sú nafúknuté a mäkké.
  4. Podávame so zemiakovým pyré alebo zemiakovým šalátom. Ja som dnes urobila zemiakový šalát s marinádou, bonus, medové rezy s piškótami. Dobrú chuť.