Bravčové rezne
Bravčové rezne s horčicou (fotorecept)
Autor receptu: olinecka
Vynikajúce rezne na dnešný deň.
30-40 minút príprava |
3-4 minút tepelná úprava |
Postup
- Príprava surovín.
- Mäso umyjeme osušíme, pokrájame na plátky, zľahka, naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou z oboch strán. V miske rozšľahame vajíčka, pridáme mlieko, múku, strúhanku, premiešame. Na tanier dáme trocha hladkej múky obalíme z oboch strán rezne. V panvici rozpálime olej a rezne namáčame do pripraveného vajíčkového cestíčka.
- Vysmážame z oboch strán 3-4 minúty do zlatista. Rezne sú nafúknuté a mäkké.
- Podávame so zemiakovým pyré alebo zemiakovým šalátom. Ja som dnes urobila zemiakový šalát s marinádou, bonus, medové rezy s piškótami. Dobrú chuť.