Bravčové na prírodno s duseným špenátom a pečeným banánom

dorenika - fotkadorenika, 1. februára 2013
Bravčové na prírodno s duseným špenátom a pečeným banánom
Foto: dorenika

Nekriticky milujem kombináciu slaného a sladkého to preto banán a mäso :)

2
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 ks
5 hrnčekov
4 strúčiky
2 ks
40 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rezne si umyjeme a z oboch strán potrieme korením,soľou a cesnakom roztlačenám v troche masla. Krátko opražíme z oboch strán a keď je mäso zatiahnuté tak prikrijeme pokličkou a necháme udusiť pár minút.

  2. 2

    Na panvici kde sme robili mäso dáme ohriať maslo a v nom zľahka opečieme cesnak nakrájaný na plátočky.Pridáme špenát,soľ a čierne korenie a prikrijeme pokličou dáme mimo šporáku na cca 2-3 min aby sa sparila bol mäkký.

  3. 3

    Na troche masla opečieme z oboch strán banány a presunieme do malého pekáčiku kde ich posypeme cukrom a dáme piecť na 220 stupnov na 5 min.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: