Bravčové na prírodno s duseným špenátom a pečeným banánom
Autor receptu: dorenika
Nekriticky milujem kombináciu slaného a sladkého to preto banán a mäso :)
2 porcie |
10 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Rezne si umyjeme a z oboch strán potrieme korením,soľou a cesnakom roztlačenám v troche masla.
Krátko opražíme z oboch strán a keď je mäso zatiahnuté tak prikrijeme pokličkou a necháme udusiť pár minút.
- Na panvici kde sme robili mäso dáme ohriať maslo a v nom zľahka opečieme cesnak nakrájaný na plátočky.Pridáme špenát,soľ a čierne korenie a prikrijeme pokličou dáme mimo šporáku na cca 2-3 min aby sa sparila bol mäkký.
- Na troche masla opečieme z oboch strán banány a presunieme do malého pekáčiku kde ich posypeme cukrom a dáme piecť na 220 stupnov na 5 min.