Foto: acar
Postup
-
1
Mäso nakrájame na rezne, posypeme z oboch strán mletým čiernym korením a pofŕkame 4 lyžičkami Tatranského čaju.
- 2
Na panvici zohrejeme olej a rezne z každej strany prudko opečieme, teplotu znížime a pečieme ďalej asi 5 minút z každej strany.
- 3
Osolíme.
- 4
Rezne vyberieme z panvice a odložíme na teplé miesto.
- 5
Zvyšný Tatranský čaj pridáme na panvicu spolu s pomliaždenými borievkami, alkohol zapálime zápalkou a za mierneho potriasania a krútenia necháme ,,vyhorieť".
- 6
Vlejeme smotanu, mlieko a pri vysokej teplote necháme zhustnúť.
- 7
,,Ginovo-smotanovú" omáčku dochutíme sójovou omáčkou a pridáme prevarené dubáky.
- 8
Podávame s opekanými zemiakmi alebo ryžou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu