Foto: slavkabis
Tento recept som našla v jednom časopise. S malou úpravou sa chcem s vami o recept podeliť. Je vhodný podľa mňa aj na nedeľu, Zobraziť celý popisTento recept som našla v jednom časopise. S malou úpravou sa chcem s vami o recept podeliť. Je vhodný podľa mňa aj na nedeľu, či nejakú rodinnú oslavu.
porcií
príprava
na 150 °C
Postup
-
1
Mäsko si naklepeme, nakrájame, posolíme, okoreníme, ev. potrieme horčicou a dáme piecť do rúry na 150 stupňov cca 1 1/2 hod.
- 2
Pečienku si umyjeme a dáme restovať do hlbšej panvice, woku,... Na druhej panvici (grilovacej) si opečieme šalotku/cibuľu so slaninkou.
- 3
Mäsko keď je hotové vyberieme na tanier, položíme kúsky pečienky, plátky slaninky a navrch dáme šalotku/cibuľu. Ako prílohu väčšinou kombinujem hranolky s ryžou. Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
1.krok mal zniet:Mäsko si naklepeme, nakrájame, posolíme, okoreníme, ev. potrieme horčicou a na panvici ho z kazdej strany opecieme 2-3 minuty,a nie ho hodinu a pol vysusut v rure.
pre slavkabis-to bola hlavne mienena rada pe zacinajucich kucharov aby neznicili maso,a ak to maso bolo pre teba stavnate,tak bud klames,alebo o gastronomii nemas ani ponatia.