BRAVČOVÁ PANENKA na omáčke gorgonzola so špenátovými guľami fotorecept
Foto: jerica
@jerica , keď už seriál , tak nech to má grády,aj tak še dá , pre mäso papaáčov.
3
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
pláty br.panenky , pláty oravskej slaninky
-
2
mäsko obalíme oravkou
-
3
na horúcej krátko opečieme z oboch strán
-
4
podlejem trochou vody / cc. 50/100ml
-
5
pridám struky celej veľkej hlavičky cesnaku
-
6
maslo
-
7
pridam jednu cibuľu pokrájanú na listy m mäso potriem paprikovou zmesou
-
8
okorením , mlynčekom
-
9
prilejem pol deci vody
-
10
prikryjem na krátko nechám spariť , cibuľa bude do polomäkka
-
11
nuž čo , rýchlo na tanier :-)
Potešilo:-)
Teraz vážne,varenie sme aj so sestrou dostali do vienka od rodičov , starých rodičov,tetky a samozrejme , že ma to baví.
Ja Vam prajem krásne prezitie týchto sviatkov a Pan nech Vám žehná v zivote na kazdom kroku .
Prajem aj ja požehnané
Vyborne Jarka, pekne sviatky a velmi sa neumorduj s varenim a pecenim pre tvoju milu rodinku. hugs.
: jednoducho zápražka zaliata mliekom , smotanou na šlahanie, pridáš syr gogronzola, na koniec dáš na soli rozotretý cesnak, už do hotovej pridáš nakrájaný na malé kocky syr , éto vsjo :-)
ďakujem za pripomienku, rado sa stalo upresniť aj k mojej spokojnosti
pekný deň ti prajem .
pre mňa som si spravila s volským okom , polovička mala panenku."poctivú"
Vas obrazok sme otocili tak, aby bol v spravnom smere: