Bratislavský tokáň

majka231 - fotkamajka231, 19. septembra 2012

Tento recept mám z jedného časopisu.Je to moc dobré jedlo nie moc náročné na prípravu a tak by som sa s ním rada podelila.

Suroviny

600 g
100 g
1 ks
250  g (1 kelímok)
100 g
80 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Umyté osušné mäso pokrájame na hrubšie rezance.Na rozohriatom oleji speníme očistenú,nadrobno pokrájanú cibuľu,pridáme paradajkový pretlak,mäso za stáleho miešania opražíme.Osolíme,okoreníme,pridáme pokrájané šampiňóny,hrášok,podlejeme trochou vody a za stáleho miešania dusíme asi 3minúty.Pred podávaním pokvapkáme kyslou smotanou.

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Dezerty, Obed

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
suroviny su dobre napisane, ale ten postup treba zmenit a je to potom vynikajuce :p
1x nika63
Naozaj len tri minúty na dusenie? Bravčové stehno?? To bude asi nejaká chyba,alebo ho treba oprážať až do mäkka? Inak to môže byť chutné jedlo.
nuž ale ja viem tak, že bratislavský tokáň je z 3 druhov mäsa a je tam aj pravá sviečková a červená mletá paprika.