Biela špargla s horčicovo - medovou a petržlenovou omáčkou fotorecept
Foto: zirafninka1
Suroviny
|
|
|
|
|
|
Medovo - horčicová omáčka: | |
4 PL |
|
1 - 2 KL |
|
4 PL |
|
4 PL |
|
|
|
Petržlenová omáčka: | |
|
|
z 1/2 citrónu |
|
5 - 6 PL |
|
3 strúčiky |
|
|
|
|
Postup
-
2
Drevnaté končeky špargle odlomíme a špargľu ošúpeme. Očistíme si zemiaky a nakrájame ich.
-
3
Do parného hrnca rozložíme zemiaky, pridáme vetvičku rozmarínu. Do druhej nádoby rozložíme špargľu. Paríme 15 - 20 minút.
-
4
Prichystáme si suroviny na studenú medovo - horčicovú omáčku.
-
5
Uvedené množstvo surovín dáme do misy
-
6
a metličkou dobre premiešame.
-
7
Petržlenovú omáčku pripravíme rozmixovaním surovín uvedených v rozpise.
-
8
Studená petržlenová omáčka.
Diskusia k receptu