Medové kuracie stehná fotorecept
Hydinové mäso je možné pripraviť rôzne. So zeleninou, s ovocím, ale aj s rôznym korením. S medom sa až tak často nepripravuje, ale Zobraziť celý popisHydinové mäso je možné pripraviť rôzne. So zeleninou, s ovocím, ale aj s rôznym korením. S medom sa až tak často nepripravuje, ale dodá to mäsu výbornú príchuť.
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Všetky suroviny na marinádu dobre premiešame.
-
2
Stehná dáme do pekáča a potrieme marinádou. Pridáme stonku rozmarínu a podlejeme vodou. Zakryté pečieme na 180 °C 15 minút.
-
3
Potom vyberieme, stehná potrieme olejom a posypeme sezamovými semienkami.
-
4
Odkryté dáme do rúry a pečieme 20-25 minút domäkka.
Diskusia k receptu