Biela ryba s kuskusom

podravka - fotkapodravka, 10. októbra 2016
Biela ryba s kuskusom
Foto: podravka

Komerčný recept
Pripravte bielu rybu veľmi zaujímavým a moderným spôsobom v kombinácii s kuskusom, zeleninou a nasekanými pistáciami.

4
porcie
50 minút
príprava

Suroviny

250 g
2 PL
400 ml
100 g
1/2 ČL
štipka
800 g
50 ml
50 g
200 g
300 g
50 g lúpané
1 PL nasekaná

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Filé z bielej ryby pokvapkáme citrónovou šťavou a posypeme 1 lyžicou Podravka ochucovadla. Pripravené filety zľahka obalíme v múke a pražíme v zahriatom oleji približne 5 minút z každej strany.

  2. 2

    Do vriacej vody (400 ml) pridáme 1 lyžicu Podravka ochucovadla, rascu, šafrán, 50 g masla a varíme 2 - 3 minúty.

  3. 3

    Do hlbšej misky nasypeme kuskus a zalejeme ho pripraveným vývarom. Zamiešame, misku zakryjeme a necháme postáť 5 - 10 minút.

  4. 4

    Umytú brokolicu nakrájame na menšie kúsky a mrkvu na rezance. Krátko ich uvaríme v osolenej vode, scedíme, prelejeme roztopeným maslom, posypeme nakrájanou mätou a pistáciami.

  5. 5

    Kuskus premiešame vidličkou a podávame s pripravenou rybou a so zeleninou.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: