Foto: podravka
Komerčný recept<br />Pripravte bielu rybu veľmi zaujímavým a moderným spôsobom v kombinácii s kuskusom, zeleninou a nasekanými pistáciami.
porcie
príprava
Suroviny
250 g |
|
2 PL |
|
400 ml |
|
100 g |
|
1/2 ČL |
|
štipka |
|
800 g |
|
50 ml |
|
50 g |
|
200 g |
|
300 g |
|
50 g lúpané |
|
1 PL nasekaná |
|
|
Postup
-
1
Filé z bielej ryby pokvapkáme citrónovou šťavou a posypeme 1 lyžicou vegety. Pripravené filety zľahka obalíme v múke a pražíme v zahriatom oleji približne 5 minút z každej strany.
- 2
Do vriacej vody (400 ml) pridáme 1 lyžicu vegety, rascu, šafrán, 50 g masla a varíme 2 - 3 minúty.
- 3
Do hlbšej misky nasypeme kuskus a zalejeme ho pripraveným vývarom. Zamiešame, misku zakryjeme a necháme postáť 5 - 10 minút.
- 4
Umytú brokolicu nakrájame na menšie kúsky a mrkvu na rezance. Krátko ich uvaríme v osolenej vode, scedíme, prelejeme roztopeným maslom, posypeme nakrájanou mätou a pistáciami.
- 5
Kuskus premiešame vidličkou a podávame s pripravenou rybou a so zeleninou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu