Bezlepkové fazuľové fašírky
Foto: lenkula
Chutné a ľahké na prípravu, z jednej plechovky červenej fazule spravíte 8 fašírok.
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Preplachnite fazulu cez sitko a vlozte do nadoby dostatocne velkej na neskorsie rozmixovanie vsetkych surovin. Pridajte dve vajcia, mrkvy postruhane na vacsom struhadle, pretlaceny cesnak, salku ovsenych vlociek, nakrajanu cibulu, horcicu a koreniny podla chuti.
-
2
Vsetko spolu premiesajte a ponornym mixerom spracujte na masu. Podla hustoty pridajte bezlepkovu struhanku, kym nebude hmota dostatocne kompaktna. Nechajte par minut odlezat.
- 3
Vytvarujte fasirky a oprazte na oleji alebo naolejujte a upecte v rure cca 30 minut pri 180 stupnoch, v polovici pecenia prevratte. Samozrejme doba pecenia moze byt v zavislosti od rury odlisna.
- 4
Dobru chut!
Tiež fazuľové fašírky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
tiez robievam karbonatky z hocicoho, ale su dni ked sa zelenina minie a nestihnem do obchodu...fazule su doma vzdy :) a tento recept je megarychly tak dufam, ze budete spokojna
nie veru, nasypala som suche a cele :)