Bezlepková ovocná bublanina
Bezlepková ovocná bublanina

Bezlepková bublanina

novalim - fotkanovalim, 1. júla 2020. Komerčný recept.
Bezlepková bublanina
Foto: novalim

Aké ovocie máte najradšej? Asi to je jedno, lebo bezlepková bublanina sa dá upiecť snáď s akýmkoľvek sezónnym ovocím. S jahodami, malinami, čerešňami, višňami, chutí dokonca aj s marhuľami, ríbezľami alebo inými bobuľami. Bezlepková bublanina sa dá napiecť aj veľmi jednoducho s použitím našej zmesi na prípravu bábovky. Ak ste práve dostali chuť na sladké a času málo, potom je tento recept práve pre vás.
Zdroj: https://novalim.net/bezlepkova-bublanina-ovocim/

20 minút
príprava
35-40 minút
na 150 °C

Suroviny

2 bal.
6 ks
3 dcl
Ovocie:
 (alebo maliny, prípadne iné sezónne ovocie)
Na vymastenie a vysypanie plechu:
 (alebo Novalim ryžová múka)
 (rastlinný tuk)
Na posypanie:
Na obalenie ovocia:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cesto pripravíme podľa návodu na obale, vylejeme do stredne veľkého vymasteného a múkou vysypaného plechu a nalejeme doňho cesto.

  2. 2

    Jahody očistíme, umyjeme a vysušíme a potom obalíme v múke. Týmto zabránime, aby klesli na dno plechu.

  3. 3

    Poukladáme ich do cesta a dáme piecť do vyhriatej rúry na 150 °C. Pečieme cca 35 – 40 minút.

  4. 4

    Po vychladnutí nakrájame a posypeme práškovým cukrom.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre