Foto: babav
Kolac zo zvysku cesta ,ktory mi zostal , ked som piekla ...Baronkine rezy ...podla receptu od @mirusia .Je to moja variacia tohto chutneho Zobraziť celý popisKolac zo zvysku cesta ,ktory mi zostal , ked som piekla ...Baronkine rezy ...podla receptu od @mirusia .Je to moja variacia tohto chutneho sviezeho jablcnika .
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Z mnozstva uvedenych surovin som upiekla Baronkin kolac na mensom plechu .Zvyskom cesta som vystlala pajovu formu ,kusok cesta odlozila na ukoncenie kolaca,odlozila do mraznicky a upiekla o tyzden neskorsie ,samostatne .
-
2
Jablka a citrony.
-
3
Z citronov som vytlacila stavu , do nej som vkladala okrajane jablka,aby nestmavli.
-
4
Do nastruhanych jablk som namiesto cukru pridala osladenu kokosovu mucku.
-
5
Premiesala som ju s jablkami , rukami jemne vytlacila citronovo -jablkovu stavu a nalozila na cesto vo forme, ktore som najskor natrela vrstvu lemon curdu.
-
6
Z 3 bielkov ,cukru a vanilky som uslahala pevny sneh.
-
8
Sneh som nalozila na jablkovu plnku .
-
9
Na povrch snehu som opatrne nastruhala zvysok v chladnicke stuhnuteho cesta .
-
10
Piekla som v rure predhriatej na 180 stupnov C ...35 minut.
-
11
Porcia vychladnuteho Baronkinho paja.
@indira , ak sa ti nieco nepaci, tak si to jednoducho nevsimaj, a uz ked sa naozaj potrebujes ohlasit, daju sa vybrat ovela prijatelnejsie vyrazove prostriedky a bez vykricnika, uz je na vareche dost zla atmosfera, tak preco este prikladat do ohna ked netreba,
zelam vsetkym pekny letny den:-)