Baranie rohy v čalamáde s hrozienkami /fotorecept/
Foto: izabella929
Tento rok mám z tohto druhu papriky najviac.. troška som premeškala agrotechnické termíny a tak som ju apoň takto zúžitkovala..je to skvelá čalalmáda, jemne Zobraziť celý popisTento rok mám z tohto druhu papriky najviac.. troška som premeškala agrotechnické termíny a tak som ju apoň takto zúžitkovala..je to skvelá čalalmáda, jemne štipkavá..
príprava
na 80 °C
Postup
-
1
Všetko, čo som potrebovala na zaváranie som si na záhrade pozbierala...
-
2
Umyla, ...
-
3
pokrájala..
-
4
ešte pridala uhorky a zelené paradajky...
-
5
všetko zaliala nálevom..nechala stáť v náleve 12 hod. nálev: na 2 liter vody som pridalala 1/2 litra octu,12 lyžíc cukru a 2 lyžice soli..
-
6
Všetko som premiešala , zakryla obrusom a nechala stáť...
-
7
druhý deň naplnila do pohárov..na dno pohára som dala 2 čierne korenie celé,2nové korenie,2 klinčeky, bobkový list...plnila som do 3,5 dl pohárov aj s nálevom a pridala som hrozienka.. zatvorila a starilizovala na 80 st. 20 min.
-
8
Hotovo..baranie rohy som pokrájala preto,, lebo som ich nechala prezrieť /maľovala som byt a upratovala/ takže som sa rozhodla ich pokrájať a sú skutočne výborné...dobrú chuť..
Diskusia k receptu