Banánové raw palacinky s kešu šľahačkou a goji marmeládou

nelajsia - fotkanelajsia, 18. novembra 2013
Banánové raw palacinky s kešu šľahačkou a goji marmeládou
Foto: nelajsia

Veľmi lahodné maškrtenie a zdravé

3-4
porcie
15 minút
na 40 °C

Suroviny

4 ks
3 lyžice
1 pohár
1 lyžica (alebo javorový sirup)
3 lyžice




Postup

  1. 1

    Vopred namočíme kešu oriešky(4-5 hodín), do inej nádoby namočíme goji. Banány mixneme s 2 lyžicami citrónovej šťavy, rozotrieme na papier na pečenie (vrstva 3mm) necháme v sušičke dehydrovať alebo v rúre sušíme na 40-42°C približne 8-10 hodín Kešu orechy rozmixujeme s agáve a lyžicou citronovej šťavy a troškou vody na krém. Goji mixneme s agáve a troškou vody

  2. 2

    Keď je banánová zmes presušená, pokrájame na palacinky -4 ks natrieme na ne kešu krém, prizdobíme ovocím a pokvapkáme goji marmeládou Dobrú a zdravú chuť prajem..:-)

Diskusia k receptu

dorisa
Vyzerajú veľmi dobre a hlavne sú zdravé. Ďakujem za recept.
nelajsia
dorisa, trošku to trva,, ale zdravie nám za to stojí....pekný deň




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia