Avokádovo-caprese wrap s jahodovým vinaigrette
Gabika Horáčková
foodblogerka a lektorka stredomorskej kuchyne, 4. júla 2021
foodblogerka a lektorka stredomorskej kuchyne, 4. júla 2021

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
| 1 ks zrelé |
|
| 1 bal. |
|
| 4 ks |
|
| 1 stredne veľká |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Jahodový vinaigrette: | |
| 100 g |
|
| 100 ml (bio) |
|
| 100 ml |
|
| z 1/2 citróna |
|
| 1 ČL |
|
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Jahodový vinaigrette: V mixéri rozmixujeme jahody, pridáme olivový a slnečnicový olej, citrónovú šťavu, trstinový cukor a dochutíme soľou a čiernym korením. Hotový dresing dáme na chvíľu do chladničky.
- 2
Tortilly nasucho opečieme na grilovacej panvici. Obložíme plátkami paradajky, plátkami nakrájanej mozzarelly a avokáda.
- 3
Prelejeme jahodovým dresingom a ozdobíme čerstvou rukolou, bazalkou a jahodami.
Tiež wrap:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu