Avokádovo-caprese wrap s jahodovým vinaigrette

Gabika Horáčková
foodblogerka a lektorka stredomorskej kuchyne, 4. júla 2021
Avokádovo-caprese wrap s jahodovým vinaigrette
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

1 ks zrelé
1 bal.
4 ks
1 stredne veľká
Jahodový vinaigrette:
100 g
100 ml (bio)
100 ml
z 1/2 citróna
1 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Jahodový vinaigrette: V mixéri rozmixujeme jahody, pridáme olivový a slnečnicový olej, citrónovú šťavu, trstinový cukor a dochutíme soľou a čiernym korením. Hotový dresing dáme na chvíľu do chladničky.

  2. 2

    Tortilly nasucho opečieme na grilovacej panvici. Obložíme plátkami paradajky, plátkami nakrájanej mozzarelly a avokáda.

  3. 3

    Prelejeme jahodovým dresingom a ozdobíme čerstvou rukolou, bazalkou a jahodami.

Diskusia k receptu