Avokádo s restovanými šampiňónmi a čerstvým syrom
Zoltán Bako
šéfkuchár a majiteľ Restarantu 70 v Ostrove, 10. septembra 2019
šéfkuchár a majiteľ Restarantu 70 v Ostrove, 10. septembra 2019
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cibuľu a zázvor očistíme a nakrájame najemno. Umyté paradajky nakrájame na malé kocky, šampiňóny očistíme a nakrá- jame na plátky.
- 2
V panvici zohrejeme olivový olej, pridáme cibuľu, rajčiny, zázvor, huby a restujeme. Dochutíme soľou, korením a bylinkami
- 3
Avokádo prerežeme na polovicu, vyberieme kôstku a pomocou veľkej lyžice zbavíme šupky. Avokádo krátko zohrejeme na panvici, uložíme na tanier, naplníme čerstvým syrom a pripravenou hubovou zmesou. Posypeme čerstvými bylinkami.
Tiež plnené avokádo:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu