Toto jedlo patrí k obľúbeným predjedlám v židovskej kuchyni, mám vyskúšsané a je to výborná pochúťka. Vyskúšajte a posúdte sami.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
4 ks, natvrdo |
|
1 ks |
|
2 ks, veľká |
|
2 PL |
|
1 čajová lyžička |
|
podľa chuti |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Vajcia pokrájame na malé kocky, aj cibuľu. Kuraciu pečeň naškriabeme nožom.
- 2
Na husacej masti orestujeme cibuľu a kuraciu pečeň do mäkka, necháme vychladnúť a pridáme do misy k vajciam. Osolíme a okoreníme, zmes dobre prmiešame.
- 3
Podávame s čerstvým pečivom ako predjedlo
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu