![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Saltimbocca (teľacie rezne) so šalviou a maslovými haluškami
Vynikajúce a na prípravu rýchle jahňacie s šalviou a ľahkými haluškami podľa Jaroslava Žideka
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kurča v šampiňónovej omáčke s jablkami
Po francúzky sa volá Poulet Valée dˇAuge. V recepte sa používajú regionálne suroviny z Normandie ako...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hubové rizoto
Správne pripravené rizoto by malo byť vláčne a krémovité, keď sa naloží na tanier musí sa...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ricottové knedličky so sušenými rajčiakmi s chrenom
receptov z ricotty nie je veľa, tento je od "šéfkuchára z paláca" Jaroslava Žideka