![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Čierna šošovica so zemiakovo-paštrnákovým pyré
Vo veľkom hrnci zohrejeme olej. Nadrobno nakrájanú cibuľu a na malé kúsky nakrájanú papriku orestujeme a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
„Rizoto“ z naklíčenej červenej pšenice
Môžete podávať samostatne alebo ako prílohu, prípadne s volským okom.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kačacie prsičká s paštrnákovým pyré a so zapekanou cviklou
Kačacie prsia opracujeme, nasolíme, okoreníme a narežeme kožu. Opečieme na panvici na miernom ohni z...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jelení chrbát s paštrnákovým pyré
Jelení chrbát odblaníme, osolíme, okoreníme, opečieme na olivovom oleji z každej strany a dáme do rúry zohriatej...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnená prepelica na paštrnákovom pyré
Najskôr pripravíme plnku. Žemle nakrájame na kocky, pridáme soľ, korenie, bylinky a nasekanú...