prazdny

Reďkovkový šalát s kôprom a makom

Bezmäsité jedlá

Keď som čítala tento krásny recept v časopise obchodu Albert, okamžite ma zaujal. Robím šaláty rôzne, milujem zeleninu, ale kombináciu reďkoviek a maku som ešte neskúšala....

prazdny

Smotanové tortičky s údeným pstruhom

Slané chuťovky

Smotanu zohrejeme na 60 °C, pridáme soľ, korenie a želatínu. Do formičiek vložíme kúsky údeného pstruha...

prazdny

Tzatziki s cviklou

Bezmäsité jedlá

Tradičné uhorkové tzatziki sme doplnili ešte aj o zdravú cviklu a lahodný letný šalát alebo príloha k...

prazdny

Kôprová omáčka s plnenými cuketami

Hovädzie mäso

Máte radi slovenskú a českú klasiku? Tak ste na správnom mieste. Kto by odolal našej tradičnej kôprovke?...