Súťaž:
Vianočná súťaž so SODASTREAM!

Varecha.sk, 16. decembra 2010     8 minút čítania

Pridaj recept a si v hre o výrobníky sódy Sodastream! (AKTUALIZOVANÉ 23.12.2010 o výhercov súťaže)

Balíček od Sodastream získavajú tieto recepty:

Čínska ohnivá kuracia polievka od používateľa Alexdidi

Zimná morčacia roláda s ryžou od používateľa Makinka31




Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať na emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.



Pôvodný text článku:


Stačí do štvrtka 23. decembra 2010 pridať vlastný recept na zimné jedlo ktoré zahreje, na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme dva, ktorých autori získajú sady na prípravu sódy Sodastream, konkrétne:


2 x balíček od Sodastream - v každom 1 x prístroj GENESIS Titan/Silver, 4 x mix sirupov, 1 x duo pack fľaše Summer twin pack, 1 x nádobka na výrobu ľadu, 1 x čistiace tablety.


Zimné jedlo myslíme také, ktoré nás v zimných dňoch zahreje. Môže to byť napríklad aj horúci nápoj, či výdatná polievka, alebo prípadne aj pečená mäsová dobrota. Záleží len na fantázii a chuti. Pri vkladaní receptu nezabudni zakliknúť okrem ostatných tagov aj tag Sezónne jedlá - zimné.




Výhody výrobníkov SodaStream

Nielen pre ženy je tu nový pomocník v domácnosti. Nový výrobník sódy od spoločnosti SodaStream, ktorý sa už predáva vo viac ako v 39 krajinách sveta, je ľahko uskladniteľný, nenáročný na používanie a dokonca vám ušetrí aj kopu peňazí.

Hviezdou s novým výrobníkom sódy SodaStream nebudete len pred svojou rodinou, ale aj pred priateľmi, keď ich pozvete k sebe na party. Jeho obsluha je tak jednoduchá, že ho môžu obsluhovať aj deti. Na prípravu viac či menej perlivého nápoja vám stačí len čistá voda z vodovodu, ktorú odporúčajú piť aj odborníci. Tí dokonca tvrdia, že pre mnohých je zdravšia ako minerálky.

V prípade, že vaša rodina uprednostňuje ochutené nápoje, SodaStream ponúka aj desiatky sirupov rôznych príchutí. A to od Cola, Cola Light až po rôzne ovocné príchute, či sirupy CLEAR, ktoré napr. neobsahujú umelé prísady a umelé sladidlá. Sirupy SodaStream sa vyrábajú z najkvalitnejších ingrediencií a pod neustálym dohľadom nezávislých potravinárskych odborníkov. Ich konzistencia je určená špeciálne na prípravu sýtených nápojov a z jednej fľaše si pripravíte 6 až 18 litrov nápoja.

Novinka s unikátnou technológiou

Výrobníky SodaStream sú finančne dostupné pre každého. Ten najlacnejší si môžete zaobstarať už od 64 euro a najdrahší so sklenenou fľašou, umývateľnou v umývačke stojí 170 euro. Koncom novembra sa na našom trhu objavil úplne nový výrobník sódy Fizz Drinks Maker, vybavený malou obrazovkou s patentovanou technológiou Fizz Chip™. Tá bude spotrebiteľovi signalizovať dosiahnutú úroveň nasýtenia nápoja a bude tak upozorňovať na nízku úroveň CO2, aby konzument presne vedel, kedy je potrebné vymeniť tlakové fľaše s CO2.

Technológia Fizz Chip™ spríjemní tak spotrebiteľovi zážitok z prípravy dokonale sýtených nápojov bez obáv z možného vyčerpania plynu CO2. Nové zariadenie na výrobu sýtených nápojov Fizz Drinks Maker je navrhnuté do podoby prémiového kuchynského spotrebiča a bude dostupné v niekoľkých farebných prevedeniach (biele, titánové, zelené a červené), aby sa mohlo stať vhodným doplnkom do každého kuchynského prostredia. Tieto výrobníky sódy sa budú predávať len na niektorých vybraných miestach.

Sladký a zdravý život so sirupmi SodaStream

Spoločnosť SodaStream, ktorá vo viac ako 39 krajinách sveta ponúka výrobníky domácej sódy, uviedla v septembri aj na slovenský trh úplne novú kolekciu ovocných sirupov vyrobených na prírodnej báze. Táto nová rada nových ovocných príchutí je bez akýchkoľvek umelých ingrediencií. Slávnostné uvedenie na trh bolo zahájené na výstave IFA 2010, v Berlíne (3.9. – 8.9.2010). Tieto sirupy neobsahujú žiadne umelé farbivá, sladidlá, arómy a ani konzervačné látky. Sú dostupné v 3 ovocných príchutiach, ktoré oslovia určite každého: Citrón s limetkou, Ružový grep a Pomaranč. Sirupy sú balené v 750 mililitrových fľašiach s praktickým dvojitým uzáverom a vystačia na výrobu až 6 litrov nápoja.
Bližšie informácie nájdete na www.sodastream.sk . Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 16. decembra v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 23. decembra o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného zimného receptu počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne spĺňajúce podmienky pridaného receptu sa súťaže účastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia nie je podmienkou, ale dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    tinca
    @sandratamer tú istú otázku mám aj tu, je potrebné nafotiť aj celý postup prípravy /ja to ináč už vždy robím/? Ale aby to bolo jasné už pri vyhlásení súťaže. Díky ti.
    redakcia
    V tejto konkrétnej súťaži to nie je ako podmienka, takže nie.
    kfoldvaryova
    sodovkar je spat :)), pamatam ako sme mali doma taku flasu na bombicky s ocelovou sietkou ...spomienky na detstvo ..idem hned nieco vymysliet a sutazit :)
    celicko
    no nekup to... super sutaz ;) my este tu flasu doma mame... len bombicky mi uz v samoske tazko vymenia... ;)))))) toto je aj dizajnovo uzasne ;)
    michsamant
    Na tu flasu co kedysi bola si pamatam aj ja, jak sme sa na to tesievali :) Celkom pekna masinka toto. Ani som nevedela, ze takyto sikovny pristroj existuje.
    konvicka1
    Videla som to v marketoch, ale nemala som ani šajnu ako to funguje. Konečne mám infošky, super! Zaujímalo by ma, ako je to s tými sirupmi, keď nebudem mať práve tie ich sodastreamové, môžem napríklad použiť môj iný obľúbený?....
    zuzickaaa1
    @konvicka1 Nech sa páči odpoveď:
    Áno, môžete použiť aj svoju obľúbenú, len budete musieť naliať viac "vlastného" sirupu, aby bolo cítiť tú príchuť. Sirupy SodaStream sa od bežných sirupov líšia tým, že majú konzistenciu, ktorá je určená vyslovene pre sýtenú vodu.
    konvicka1
    No super, napisem jeziskovi, nech nieco poriesi rychlo :-) Sódovku milujem!
    cistinka
    Toto je bomba stroj - to by sme mohli od redakcie povinne fasovať za krásne recepty :-) A @zuzuckaaa1 ty si ten sódovkár? Veď to dajako zariaď, aby sa ušlo všetkým a nie len dvom :-)))
    petr
    Prave dnes som v tescu pozeral na tie sirupy, dobra cena, aj kvalita, uz mi chyba len ten pekelny stroj :-)
    fatimaz
    Je lepší koupit sirupy nabízené distributory, jsou kvalitní a vynikající. Když chcete kvalitu, tak si nechte poradit. Já mám tento set již měsíc a jsem velice spokojena. Krásná cena do soutěže!
    cincina
    ja si pamatam sifonove bombicky, to bola jaka sila, ked dali supu do vody a boli bublinky. skusim stastie, mozno bude retro! aj ked bublinky moje decka do vody robia inym sposobom... ale cena je to super, to je pravda. vlastne varecha.
    kucharronald
    :))) @cincina , tie bombičky aj ja si pamätám :)) Mali sme 2 druhy- na šľahačku a na sódu....vtedy ešte nepredávali skoro nikde tie šľahačky, a keď sme chceli, tak sme smotanu liali do tých fliaš, potom na tie fľaše sme nejak pridali bombičky a robili sme :) a tak isto aj sodu :) Tušííím :))
    tinca
    blahoželám obom výhercom a adjte vedieť ako chutia sódičky, na tú polievku som mala typ, že vyhrá aj som si ju uložila, vyzerá suprovo
    alexdidi
    Ďakujem veľmi pekne...krásny darček pod stromček...veľmi sa teším.




     



    TOPlist