Pravé bratislavské rožky (fotorecept)
Foto: Pravda - Robert HüttnerPravé bratislavské rožky Bratislavské rožky s charakteristickým mramorovaným efektom, ktorý dosiahnete zaschnutím žĺtka v chlade a následným nakysnutím rožtekov v teple.
Tradičné bratislavské rožky (fotorecept)
Foto: Domi454Tradičné bratislavské rožky Keď mi na výstave Danubius Gastro darovali tento recept, veľmi som neverila, že sa podaria. Hneď na druhý deň sme ich upiekli a boli úžasné.
Bratislavské rožky
Foto: Jana ŠtrbkováBratislavské rožky Podľa tradičného receptu by mali mať makové rožky tvar písmena U a orechové písmena C. To aby ste vedeli, do akého idete (alebo chcete) zahryznúť.
Bratislavské rožky (videorecept)
Foto: TV Varecha Bratislavské rožky Ak ste sa k pečeniu bratislavských rožtekov nikdy neodhodlali, pozrite si naše video a pustite sa do toho.
Bratislavské rožky (fotorecept)
Foto: RennatteBratislavské rožky Pri týchto sa vám nestane, že ak chcete makový, zakusnete do orechového alebo naopak, lebo plnku je pekne vidno.
Bratislavské rožky
Foto: SoncyaBratislavské rožky Keď som zdedila po mojej babičke knižku "Slovenská ľudová kuchárka pre každý stôl" vydanú v roku 1942, ešte som netušila, aký poklad mi moja milovaná babička zanechala.
ANKETA: Vedeli ste, že makové a orechové rožteky by mali mať iný tvar?
Diskusia k článku