Tipy od šéfkuchára:
7 praktických rád, ktoré sa vám hodia pri príprave rýb

Jarmila Horváthová, mesačník Varecha, 25. júna 2023     4 minúty čítania

Doprajte si počas grilovacej sezóny aj ryby. Všetci gurmáni ocenia nielen ich rýchlu prípravu, skvelú chuť, ale aj hodnotu pre zdravie. Šéfkuchár Adam Gallík vám poradí, ako ich pripraviť naozaj chutne a trendovo.

7. Príloha: zemiaky, šaláty aj dipy



Foto: Shutterstock

Pri výbere príloh sa fantázii medze nekladú. Ak ryby grilujete, pridajte k nim na gril aj zeleninu, je to ideálna a praktická voľba. Okrem toho môžete podávať varené zemiaky, dusenú zeleninu, variácie čerstvých šalátov, aj dipy (studené omáčky), záleží na vašej chuti – výborný je cesnakový, kôprový či bylinkový dip, olivový olej či prepustené maslo. Ugrilovanú rybu stačí maslom či dipom len preliať.



ANKETA: Robíte na grilovačke aj ryby?

57,8%



42,2%







Diskusia k článku







 



TOPlist