Tesco opäť štartuje program „Vy rozhodujete, my pomáhame“

P.R., 25. mája 2017     3 minúty čítania

Spoločnosť TESCO spúšťa 3. kolo programu „Vy rozhodujete, my pomáhame“ s cieľom poskytnúť podporu miestnym komunitám.



Od 15. mája do 26. júna môžu podať záujemcovia žiadosti o grant prostredníctvom webovej stránky www.darca.sk. Celkovo je na projekty vyčlenených viac ako 100 000 eur.

Spoločnosť TESCO v spolupráci s Nadáciou Tesco a partnerom programu Nadáciou Pontis, spustila v roku 2016 program „Vy rozhodujete, my pomáhame“ s cieľom podporiť iniciatívy a komunitné projekty na celom území Slovenska. Počas dvoch predchádzajúcich edícií programu bolo podporených 154 unikátnych projektov. Spoločnosť Tesco sa rozhodla spustiť program už po tretíkrát s cieľom podporiť ďalšie miestne iniciatívy, ktoré sú prospešné a relevantné pre lokálne komunity.



O víťazných projektoch v programe „Vy rozhodujete, my pomáhame“ rozhodujú zákazníci. V roku 2016 odovzdali slovenskí zákazníci viac ako 3,2 milióna hlasov a na jar v roku 2017 rozhodli o víťazoch svojimi takmer 3,9 miliónmi hlasov. Z toho vyplýva, že pre zákazníkov spoločnosti je podpora lokálnych iniciatív veľmi dôležitá. Projekty, ktoré Nadácia Tesco podporila, pomohli zlepšiť prostredie nás všetkých, či už išlo o podporu voľno-časových aktivít pre deti aj dospelých, environmentálne a vzdelávacie projekty, podporu športových aktivít, pomoc útulkom pre zvieratá, či podporu pri rekonštrukcii miestnych pamiatok.

Partnerom programu je Nadácia Pontis, ktorá prijíma žiadosti neziskových organizácií v dňoch od 15. mája do 26. júna, prostredníctvom stránky www.darca.sk. Na základe rozhodnutia hodnotiacej komisie budú v každom zo 77 regiónov vybrané tri organizácie, ktoré postúpia do hlasovacej fázy, v ktorej o samotných víťazoch rozhodnú hlasovaním zákazníci. Tí budú môcť hlasovať v dňoch od 3. októbra do 31. októbra 2017 vo všetkých predajniach Tesco na Slovensku. Mená víťazov budú vyhlásené v priebehu novembra.

Viac informácií a víťazov z predchádzajúcich edícií nájdete na webovej stránke projektu www.pomahame.tesco.sk








 



TOPlist